unscheduled downtime

Discussion of items in the "What's New" log.

unscheduled downtime

Postby info » Tue Oct 20, 2009 3:52 pm

We had some significant unscheduled downtime over the weekend due to what appears to be a bug in the new mail server software we're using (which is otherwise performing much better than our old config) - we're back up, and looking at ways to prevent the issue from occurring again. Apologies for not answering individual queries (there were many) -- it would be the same answer to all :)
info
Site Admin
 
Posts: 100
Joined: Thu Aug 28, 2003 12:54 pm

Postby lwc » Thu Oct 22, 2009 12:08 pm

Are you sure it's fixed?

It seems to be back today, although completely at random. I actually get messages with large attachments instantly, while small messages without attachments never arrive (at least so far).

Update: 1 day later (23/10), the problem seems to be over. I'll keep checking.
Last edited by lwc on Fri Oct 23, 2009 11:30 am, edited 1 time in total.
lwc
 
Posts: 406
Joined: Sat Aug 28, 2004 9:09 am

Postby hourback » Thu Oct 22, 2009 9:12 pm

(BTW, thanks for activating my account!)

I still haven't gotten ANY SG mail since late last week, definitely since Friday, October 16. I've tried a few different SG domains that have always worked for me and have tried them from gmail.com and my employer's domains, all things I've done in the past.

Please halp.
hourback
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 16, 2009 6:47 pm

Postby hourback » Sat Oct 24, 2009 3:27 pm

Still no mail.
hourback
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 16, 2009 6:47 pm

Postby hourback » Wed Oct 28, 2009 9:26 pm

Still no mail. Sent private messages to info and syskoll a couple days ago without any response.
hourback
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 16, 2009 6:47 pm

Postby lwc » Wed Oct 28, 2009 11:53 pm

It's almost the one year and a half anniversary since syskoll last logged in, so I'd try Josh instead.

But try seeing if you get new mail. Keep in mind changing your protected address only applies to new mail.
lwc
 
Posts: 406
Joined: Sat Aug 28, 2004 9:09 am

Postby hourback » Thu Oct 29, 2009 12:50 am

heh heh :-) Thanks for telling me! Just messaged Josh also.

Sent two more test messages.
hourback
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 16, 2009 6:47 pm

Postby hourback » Sat Oct 31, 2009 3:40 pm

Still no mail since fifteen days ago.
hourback
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 16, 2009 6:47 pm

Postby Karl-Egon » Mon Nov 02, 2009 1:08 pm

hourback wrote:Still no mail since fifteen days ago.


Hi hourback!


It seems, that your problem is another than the topic of this thread, because I get SG-mails as normally as usual since Oct 20.
The topic was a global SG problem at the weekend Oct 17-19.


K-E
das immernoch etwas andere forum:_________ http://berliner-nachrichten.eu.steingrueber.info/phpBB3/
Karl-Egon
 
Posts: 34
Joined: Thu Oct 12, 2006 11:06 am
Location: SOL-3-EU-DE

Postby lwc » Wed Nov 04, 2009 12:18 pm

I get small messages regulary, but a message with a 335 Kb attachment just took 2 hours. It was from a client and it was kind of bad when I had say "let's wait a little more" while being worried it got lost...
lwc
 
Posts: 406
Joined: Sat Aug 28, 2004 9:09 am


Return to What's New

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests