Address isn't created, weird behavior

Use this forum to get help.

Re: Address isn't created, weird behavior

Postby cnlson11 » Sun May 30, 2021 6:07 am

I have the same symptom of newly created addresses not appearing and forever being 1 of xx

I wonder if the dB is write protected or row limited.

I also wonder if there is a better contact for Josh?
cnlson11
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 06, 2020 4:43 am

Re: Address isn't created, weird behavior

Postby lwc » Mon May 31, 2021 5:04 pm

cnlson11 wrote:I wonder if the dB is write protected or row limited.

Don't think it's a problem due to the workaround.
lwc
 
Posts: 403
Joined: Sat Aug 28, 2004 9:09 am

Re: Address isn't created, weird behavior

Postby Sheygetz » Thu Jun 03, 2021 11:59 am

lwc wrote:erine is cool, but there some downsides


Erine doesn't allow to answer from created addys, that obviously is one of the beauties of SG. The template is a nice design, but it seems work on it stopped rather quickly. Many glitches, no way to self-delete your account.
Sheygetz
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 05, 2012 3:24 pm

Re: Address isn't created, weird behavior

Postby Sheygetz » Fri Jun 04, 2021 7:26 am

gilch wrote:Same problem here. As a workaround, I discovered that I could "create" an existing glitched email address using "the send a message from one of your spamgourmet addresses" link, and then it shows up in the search, so you should at least be able to turn them off that way.


Did everybody understand this workaround, especially if they're mother-tongue is not English? Well, I needed quite some time to figure it out.
Here goes in detail:
* So, you notice that an address you created does not work properly - you cannot find it in the list of addresses used, the counter on reply emails remains at "1 of xx", and any replies you yourself send using this address are never actually sent.
* It seems the database does not "know" this problematic address.
* To make this address known to the system, you need to create a "send-to-address" on the website itsself.

1 Go to advanced mode tab,
2 then "send a message from one of your spamgourmet addresses".
3 Enter a recipient's email address "you would like to send email to" in the uppermost box.
4 Enter the problem address in the "Make a new one" lower three consecutive boxes.
5 Click "go".

If you now return to "advanced mode" you can search for this problem address and - presto - it shows up. Also, the email you just sent does arrive. This address should from now on work as advertised.

Hope I covered everything. Thanks Josiah for the service, thanks to the community here!
Sheygetz
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 05, 2012 3:24 pm

Re: Address isn't created, weird behavior

Postby ebuleheb » Sat Jun 05, 2021 1:40 am

ebuleheb
 
Posts: 35
Joined: Thu Aug 28, 2003 6:31 pm
Location: Turkey

Re: Address isn't created, weird behavior

Postby mux951 » Tue Jun 15, 2021 10:26 am

The issue might have been found:
https://github.com/spamgourmet/spamgourmet/pull/14
now it just needs to be verified and corrected by Josiah
mux951
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 10, 2020 8:10 am

Previous

Return to Support / Hilfe / ayuda / ondersteuning / ...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests